Opleidingen

Opleidingen

Cursuslocatie

Tankinstallaties zijn complexe bouwwerken die worden gebruikt voor de opslag van vloeistoffen en dampen. Vaak zijn de producten die in tanks worden opgeslagen milieugevaarlijk. Specifieke kennis en vaardigheden zijn nodig om tankinstallaties te kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Voor eigenaren van tankinstallaties is het een geruststellende gedachte dat de medewerkers van de bij de VTI aangesloten bedrijven zijn opgeleid en beschikken over alle specifieke kennis en vaardigheden die nodig zijn om tankinstallaties op een verantwoorde wijze te kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

De VTI heeft daarom een uitgebreid cursuspakket ontwikkeld dat aansluit op BRL SIKB 7800, zodat de VTI bedrijven en hun medewerkers klaar zijn voor de toekomst. De eigenaar van een tankinstallatie kan er van verzekerd zijn dat aan zijn installatie wordt gewerkt door VTI vakspecialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Medewerkers van de BRL SIKB 7800 gecertificeerde tankinstallatiebedrijven die lid zijn van de VTI moeten in het bezit zijn van een of meer certificaten van de cursussen van de VTI.

Cursussen worden centraal in het land en op gemakkelijk bereikbare locaties gehouden, standaard zoveel mogelijk op onze cursuslocatie te Apeldoorn. Inschrijven voor de cursussen kan doorlopend. Zodra zich voor een specifieke cursus voldoende deelnemers hebben aangemeld, wordt deze georganiseerd en uitgevoerd.

In-company cursussen

Subsidie

Cursussen worden centraal in het land en op gemakkelijk bereikbare locaties gehouden, standaard op onze cursuslocatie in Apeldoorn. Vanaf ca. 10 aanmeldingen voor een bepaalde cursus, kan deze desgewenst ook bij u in-company verzorgt worden.

Bedrijven die zijn aangesloten bij OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) kunnen in aanmerking komen voor een financiële bijdrage voor de VTI-cursussen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar www.oom.nl.

Aanmelden

Aanmelding kan geschieden via het VTI aanmeldingsformulier en deze te versturen via het contactformulier